Showcase

Onze knuffels door
de jaren heen!

Snuffel Knuffels

Onze meest succesvolle knuffels; de Snuffel knuffels!

 

De Snuffels zijn, en worden, landelijk ingezet bij grote spaaracties. De actie word volledig door ons verzorgd, inclusief promotionele artwork en decoraties.

 

Na het otwerpen van de knuffels met ieder hun eigen uitstralingen werd de productie van de Snuffels geheel door ons gevolgd zodat alles goed verliep en op tijd geleverd werd.

Snuffels

NCFS Aapjes

De Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) maakt zich sterk voor mensen met CF. Cystic Fibrosis (CF) wordt ook wel taaislijmziekte genoemd en is de meest voorkomende erfelijke ziekte met een beperkte levensverwachting.

 

Voor de NCFS leveren wij wekelijks slingeraapjes. Met de verkoop van de knuffels worden de belangen van mensen met CF en hun omgeving behartigd.

NCFS Apen

Salon IJsberen

Rechtstreeks uit onze voorraad leverden wij kleine en grote ijsberen aan XtraCold Amsterdam ice bar.

 

XtraCold Amsterdam bestaat uit twee gedeelten. Bij binnenkomst worden de gasten verwelkomd in de "coole" lounge. In deze ruimte kun je wat eten, drinken en genieten van de voortreffelijke ambiance.

XtraCold IJsberen

Idexx Teek

IDEXX is wereldwijd marktleider voor innovatieve producten en diensten voor de veterinaire-, voedingsmiddelen- en waterindustrie.

 

Voor Idexx hebben wij een Teek knuffel op maat gemaakt. De knuffel werd gebruikt ter promotie van een nieuw medicijn.

Indexx Teek

Metamucil WC Beer

Gezonde voeding en lichaamsbeweging zijn belangrijk voor een regelmatige stoelgang. Het medicijn Metamucil kan een belangrijke rol hierin spelen.

 

In opdracht hebben wij deze knuffels laten maken. De knuffels gingen dan naar huisartsen met informatie over Metamucil.

Metamucil WC Beer

Safari Knuffels

Knuffels van safari dieren, ieder met hun eigen naam. Deze werden gebruikt in loyalty acties.

Safari Knuffels